VUĆIĆ NA SVETSKOM EKONOMSKOM FORUMU U DAVOSU: Predsednik u društvu kralja i kraljice Belgije

Novosti online

16. 01. 2024. u 17:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Davosu gde učestvuje na Svetskom ekonomskom forumu, izjavio je danas da mu je čast da u društvu belgijskog kralja Filipa i kraljice Matilde sluša izlaganje savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Džejka Salivana.

ВУЋИЋ НА СВЕТСКОМ ЕКОНОМСКОМ ФОРУМУ У ДАВОСУ: Председник у друштву краља и краљице Белгије

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

Vučić je na svom instagram nalogu ''budućnostsrbijeav'' okačio sliku na kojoj u društvu belgijskog kralja Filipa i kraljice Matilde prisustvuje Svetskom ekonomskom forumu. "Posebna mi je čast da u društvu belgijskog kralja Filipa i kraljice Matilde slušam izlaganje savetnika za nacionalnu bezbednost SAD Džejka Salivana", naveo je u objavi na instagramu. Vučić je dodao da se svet suočava sa velikim izazovima, a da je Svetski ekonomski forum u Davosu najbolje mesto za razmenu iskustava i predloga rešenja za sva globalna pitanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (58)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)