"VAŽNO JE OPTUŽITI ALEKSANDRA VUČIĆA": Premijerka Brnabić o novim lažima Šolakovih medija (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2024. u 18:16

PREDSEDNICA Vlade Srbije Ana Brnabić oglasila se na mreži X povodom priloga i teksta koje je emitovao, odnosno objavio N1.

ВАЖНО ЈЕ ОПТУЖИТИ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА: Премијерка Брнабић о новим лажима Шолакових медија (ФОТО)

FOTO TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Naime, bivši diplomata Nebojša Vujović izjavio je da je ukidanje dinara i privremenih opštinskih organa na Kosovu u skladu s Ohridskom mapom puta koju je prošle godine prihvatio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Brnabić je poručila:

- Ponovo, na Šolakovim medijima, brutalne laži. Sušta, i lako proverljiva, istina je da ne postoji ama baš ništa u "Ohridskoj mapi puta" o ukidanju dinara na KiM. Ponovo pokazuju da nije važna istina, već je važno optužiti Aleksandra Vučića za šta god im u tom trenutku padne na pamet - jedan dan je ratni huškač, a odmah sutradan je izdajnik - napisala je premijerka.

Dodala je da "Uvek isti ljudi, i uvek na istim medijima, iz dana u dan, iznose dijametralne stavove, u zavisnosti od toga kako im već odgovara."

- Zanimljivo je, ipak, da je samo 20 min nakon ovog razgovora sa omiljenim Šolakovim bivšim diplomatom, sam evropski komesar Varhelji (kao samo jedan u nizu) saopštio da je odluka Prištine o ukidanju dinara usvojena bez prethodnih konsultacija. Dakle, ne samo da nije u "Ohridskoj mapi puta", već nikada o njoj nije ni bilo konsultacija.Da li će ovo diskreditovati bivšeg diplomatu Vujovića kao sagovornika na ove ili bilo koje teme u budućnosti? Neće. Jer on je tu po zadatku, a taj zadatak se ne tiče istine - zaključila je Ana Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!