KRENULI U LOV NA SVE SRPSKO ZBOG KURTIJEVE ODLUKE DA UKINE DINAR: Obijena, razlupana i opljačkana pošta u Ugljaru (FOTO)

Марија Стевановић
Marija Stevanović

03. 02. 2024. u 10:20

NOĆAS je u Ugljaru kod Kosova polja obijena a potom i opljačkana i razlupana poslovnica Pošte Srbije kao direktna posledica Kurtijeve odluke da ukine dinar na Kosovu i Metohiji i Srbima onemogući svaki vid normalnog života, saopštila je Kancelariza za Kosovo i Metohiju.

КРЕНУЛИ У ЛОВ НА СВЕ СРПСКО ЗБОГ КУРТИЈЕВЕ ОДЛУКЕ ДА УКИНЕ ДИНАР: Обијена, разлупана и опљачкана пошта у Угљару (ФОТО)

Foto: Kancelarija za KiM

Ekstremisti su s Pošte skinuli video nadzor, ukrali kasu sa novcem i demolirali prostorije ove ustanove, isprevrtali stolove, ormare, izvalili vrata…

"Kancelarija za Kosovo i Metohiju više od mesec dana upozorava kompletnu međunarodnu javnost na sve posledice i opasnosti koja nosi Kurtijeva odluka da ukine srpski dinar u pokrajini. Svaka Kurtijeva antisrpska odluka i potez direktni su signal ekstremistima da krenu u lov i napad na sve srpsko, a ohrabreni dodatno činjenicom da neće biti ni uhapšeni ni procesuirani, pa pored škola, ambulanti, vrtića, srpskih kuća sada na red dolaze i Pošte. Spirala nasilja koju diriguje režim u Prištini i sprovodi nad srpskim narodom u pokrajini mora biti alarm za međunarodnu zajednicu da preduzme odlučne korake u zaštiti i srpskog naroda i srpske imovine", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)