VULIN: Uspešna akcija hapšenja Belivukovog klana isključivo rezultat srpske policije i srpske službe

Novosti onlajn

05. 02. 2024. u 13:11

GOSTUJUĆI u jutarnjem programu televizije Hepi, doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin istakao je da je hapšenje članova klana Belivuk-Miljković isključivo rezultat rada srpske policije i srpske službe bezbednosti.

ВУЛИН: Успешна акција хапшења Беливуковог клана искључиво резултат српске полиције и српске службе

Aleksandar Vulin, Foto Tanjug

- Skajevi su otvoreni u martu mesecu, mi smo klan Belivuk-Miljković uhapsili 4. februara, dakle mnogo pre nego što su Skaj telefoni otvoreni, prilikom hapšenja tog krvoločnog klana nismo znali za njihove komunikacije na Skaju. Dakle, klan Belivuk-Miljković je uhapšen radom srpske policije i BIA. Ovo je rad isključivo srpske policije i srpske službe bezbednosti. Još jednom se zahvaljujem svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova koji su radili na slučaju hapšenja klana Belivuk-Miljković, njihova imena neću izgovoriti, ali bilo ih je manje od deset, ja sam im beskrajno zahvalan i beskrajno sam ponosan na njih. 

- Pripadnici klana Belivuk-Miljković pohapšeni su za jednu noć. Mi smo sumnjali da planiraju da beže, a u jednom od presretnutih razgovora vođa tog klana je rekao ako Vulin bude ministar, mi treba da bežimo iz zemlje, i nije pogrešio - poručio je Aleksandar Vulin istakavši da je predsednik Vučić objavio rat mafiji, te da je izvršio naređenje predsednika zajedno sa drugim pripadnicima MUP i BIA. 

- Predsednik Vučić nas je okupio, naredio i rekao da ulice moraju biti bezbedne i objavio je rat mafiji. Rad pripadnika MUP-a, UKP-a, SBPOK-a, PU za grad Beograd, pripadnika BIA, to je bilo nešto što nije zabeleženo, tako dobra koordinacija, tako velika hrabrost i efikasnost. Za jednu noć ceo klan Belivuk-Miljković je pohapšen. Dakle, nama niko nije pomogao, srpska policija i srpska služba je pohapsila klan Belivuk-Miljković - poručio je doskorašnji direktor BIA Aleksandar Vulin gostujući na Hepi televiziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima