REČ "KURTI" NISMO ČULI Orlić: Đilasovi poslanici optužuju Srbiju za događaj u Banjskoj (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 02. 2024. u 10:35

PREDSEDNIK Narodne skupštine Republike Srbije Vladimir Orlić oglasio se na svom Iks nalogu povodom glasanja u Strazburu o rezoluciji o lokalnim i parlamentarnim izborima u Srbiji, a kojom se traži i međunarodna istraga oko glasanja, pri čemu je na plenarnoj sednici, između ostalih predstavnika opozicije okupljenih oko Dragana Đilasa, govorila i Marinika Tepić.

РЕЧ КУРТИ НИСМО ЧУЛИ Орлић: Ђиласови посланици оптужују Србију за догађај у Бањској (ФОТО)

Foto Tanjug

- Direktan prenos Šolakove TV, iz usta Đilasovih poslanika saznajemo zbog čega su u Strazburu danas: optužili Srbiju za događaj u Banjskoj i saradnju sa Rusijom. Reč "Kurti" - nismo čuli. Fiola vrlo zadovoljna, Grošelj sa uživanjem razrađuje temu, Šider ozaren. Aplauz: ukupno šestoro - naveo je Orlić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (29)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)