TOMIĆ: Još jedan bedni pokušaj da se strani faktor meša u politiku

Novosti online

08. 02. 2024. u 20:58

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke,Zoran Tomić, poručio je EU brani svoju investiciju sa ovakvom rezolucijom.

ТОМИЋ: Још један бедни покушај да се страни фактор меша у политику

Foto: SNS

Danas smo videli još jedan bedni pokušaj da se strani faktor meša u politiku Srbije. Dokazano je da pojam demokratije po njima i njihovim tajkunskim poslušnicima u Srbiji nije ista za sve. U njihove izbore, volju građana niko ne sme da se meša, kod njih je nasilje nad narodom dozvoljeno i da se na silu guši borba građana za bolji život.

Kad narod Srbije na izborima kaže šta misli, podrži politiku Vučića koja jača njen uticaj na međunarodnom planu i kad brani svoju odluku onda to nije demokratija, već moraju da se mešaju svojim rezolucijama da bi svoje pulene podržali.

Jasno, ulagalo se u njih, propast i pljačku Srbije i sad investiciju brane. Narod Srbije osuđuje takve dvostruke aršine, a posebno one kojima je tuđa stolica draža od srpske. To rade baš na dan kad se Vučić u UN bori za Srbe na Kosovu i Metohiji. Zašto se tajkuni nisu danas za to zalagali u Evropskom parlamentu? Nisu jer su oni naš narod i južnu pokrajinu davno otpisali i dali teroristima. Narod sve vidi i pamti i narodnu volji niko neće promeniti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo