JOVANOVIĆ BI SA ĐILASOM: Srpski narod vrlo dobro zna da su dosovski kadrovi poput njega naneli najveću štetu Srbiji

Novosti online

10. 02. 2024. u 14:53

NAJNOVIJU izjavu lidera NDSS Miloša Jovanovića da će sarađivati sa koalicijom Dragana Đilasa prokomentarisali su Miloš Terzić i Vladimir Orlić iz SNS.

ЈОВАНОВИЋ БИ СА ЂИЛАСОМ: Српски народ врло добро зна да су досовски кадрови попут њега нанели највећу штету Србији

Foto: Printskrin/ilustracija

- Da ih slučajno Strazbur ne zapostavi: za Šolakov tabloid DSS obećao nastavak "koordinisanog i sinhronizovanog" delovanja sa Marinikom i Grbovićem, jer "za demokratiju" su - na istoj liniji. To je, jasno, ona linija: Fiole, Grošelja, Šidera, "nezavisnog Kosova", kojoj Kurti zahvaljuje - napisao je Orlić na Iksu.

Njegov kolega Terzić kaže da je Jovanović spreman da prihvati ono što Marinika i Đilas propagiraju. 

- Đilasovom potrčku Milošu Jovanoviću, ne bi bio prvi put da uz pomoć stranih obaveštajnih agencija ruši sopstvenu državu i priprema obojene revolucije po mustri i priručnicima Srđe Popovića. Oni koji su ih sa levo-liberalnim snagama ujedinili te 2000. godine, ujedinili su ih i sada. A jedini cilj kako Đilasa i Šolaka tako Đilasove desne kolone na čijem je čelu Miloš Jovanović, jeste srušiti Vučića kako bi srušili i oslabili Srbiju. Zarad ličnih interesa spreman je da pravi trule saveze sa najvećom preletačicom na srpskoj političkoj sceni kakva je Marinika Tepić i da rame uz rame staje da onima koji pred strancima i briselskim birokratama veličaju lik i delo Aljbina Kurtija i koji sopstvene stavove ravnaju isključivo prema njemu. Shodno tome spreman je Miloš Jovanović i da prihvati ono što Marinika i Đilas propagiraju, što podrazumeva kolektivnu krivicu i žig genocidnosti za srpski narod uz podanički i kmetovski odnos prema antisrpskim političarima iz Evropskog parlamenta. Srpski narod vrlo dobro zna da su dosovski kadrovi poput Jovanovića naneli najveću štetu Srbiji nakon izrežiranih obojenih revolucija, zbog čega smo do 2012. godine zahvaljujući pogubnih politici koju su vodili ostali bez industrije, armije i izlaza na more. Svojim antidržavnim delovanjem Jovanović samo pokazuje da je svaki glas za njega bio glas za Đilasa i kancerogeni antisrpski uticaj Viole fon Kramon i ostalih šiptarskih lobista. Dakle, što se Jovanovića, Đilasa i njihovih mentora iz stranih ambasada tiče, na ulične revolucije i majdanizaciju Srbije mogu da zaborave i zato mogu samo da mitinguju do kraja života. Srbiju srušiti neće, jer narod koji je neprikosnoveno uz Srpsku naprednu stranku i Aleksandra Vučića to ne da! - navodi Terzić u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!