ĐURIĆ: Nema veće nebuloze nego kad šabačka kabadahija Nebojša Zelenović govori o "pokradenim izborima"

Novosti online

20. 02. 2024. u 16:57

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić saopštila je danas da je Nebojši Zelenoviću bolje da se pokrije ušima i ćuti.

ЂУРИЋ: Нема веће небулозе него кад шабачка кабадахија Небојша Зеленовић говори о покраденим изборима

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Nema veće nebuloze nego kad šabačka kabadahija Nebojša Zelenović govori o "pokradenim izborima."

On - lopuža koja bi izbore u Šapcu ponavljala do iznemoglosti u pokušaju da prekroji volju naroda iako ih je Srpska napredna stranka pobeđivala svaki put sve ubedljivije.  

Mufljuz koji je sa osmehom na licu u društvu najvećih mrzitelja Srbije i našeg naroda tražio sankcije sopstvenoj zemlji i narodu. Dok je ljubio skute Kurtijevoj lobistkinji tražio je zamrzavanje i obustavu evropskih fondova! 

Taj se ponosno fotografisao u Peći ispod zastave tzv. Nezavisnog Kosova!

E, takav gad nam danas govori o "nagodbama," a sam bi se nagodio i sa crnim đavolom ukoliko bi u tome video lične benefite!

Taj je govorio čak i o "blokadi Parlamenta" iako je broj pristalica "njegove politike" u Narodnoj skupštini ravan nuli!

Hteo bi Zelenović, zajedno sa svim ostalim sledbenicima tajkunsko - lopovske politike da zaustavi napredak Srbije! Međutim, naši građani im to nisu dozvolili. Niti će! Taj je proces u Srbiji, sa Aleksandrom Vučićem na njenom čelu, nezaustavljiv!

Zato je Zelenoviću bolje da se pokrije ušima i ćuti, jer će njegova bruka i sramota živeti doveka!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (32)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)