NIKOLIĆ: Zelenović, Lutovac i Milivojević lobiraju za Kurtija i propast Srbije

Novosti online

22. 02. 2024. u 17:17

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Ivana Nikolić poručila opoziciji da vode najgoru i najbedniju kampanju protiv svog naroda.

НИКОЛИЋ: Зеленовић, Лутовац и Миливојевић лобирају за Куртија и пропаст Србије

Foto: SNS

Putujući cirkus, na čelu sa lopužama Zelenovićem, Lutovcem i Milivojevićem ponovo ide po Srbiji i lobira za teroristu Aljbina Kurtija i za propast Srbije.

Oni koji cenzus nisu prešli, koji odlaze po inostranstvu, pljuju po svojoj državi i svom narodu, koji cmizdre Violi Fon Kramon i traže da ih stranci dovedu na vlast - idu od mesta do mesta, presreću građane kojima plasiraju laži i govore sve najgore o predsedniku Vučiću i našoj državi.

Nema sumnje da ne mogu da prihvate poraz na izborima i nema sumnje da su funkcija i fotelja jedino za šta se bore i za šta ne biraju sredstva - čim vode najgoru i najbedniju kampanju protiv svog naroda, zastupajući tuđe interese.

Oni koji su navikli da kradu, koji su opustošili budžete dok su bili na vlasti - polaze od sebe i pokušavaju da svoj poraz i to što su ih građani kaznili prikriju navodnim krađama. Prvo, sami su tražili izbore, izborni uslovi su onakvi kakve su oni želeli (a i po uslovima od ranije, iz "njihovog" vremena Srpska napredna stranka ih je ubedljivo pobeđivala), u sve su imali uvid, na svim biračkim mestima su imali kontrolore - džaba sve - narod ih neće. Možemo da idemo na izbore svake nedelje, možete da plačete kome god hoćete, možete da se krijete ispod Kurtijeve ili Violine suknje - ništa vam ne vredi. Vlast u Srbiji bira narod.

Mufljuzi, izdajnici, lopovi, ljudi koji žele nečiju smrt, NATO lokatori - neće krojiti sudbinu građana Srbije!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (19)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)