"OSMORO SPECIJALACA ME JE KRVNIČKI TUKLO": Potresno svedočenje Dušana Obrenovića kojeg je Kurtijeva policija mučila u zatvoru (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

23. 02. 2024. u 20:30

MLADI Dušan Obrenović, kojeg su Kurtijevi policajci uhapsili u Zvečanu i držali više od pola godina u zatvoru bez ikakvog osnova, oglasio se na jutjub kanalu "Propovedi i predavanja" gde je izneo svoje potresno svedočenje o torturi koju je prošao.

ОСМОРО СПЕЦИЈАЛАЦА МЕ ЈЕ КРВНИЧКИ ТУКЛО: Потресно сведочење Душана Обреновића којег је Куртијева полиција мучила у затвору (ВИДЕО)

Foto: Jutjub printskrin/ Pravoslavne Pouke, Propovedi i Predavanja

U razgovoru sa protojerejem Goranom Kovačevićem Dušan je otkrio razloge odlaska na protest u Zvečan, gde je i uhapšen pri čemu se osvrnuo i na to kroz kakav je tretman prošao u zatvorima u Gnjilanu i Podujevu. 

- Odveli su me u opštinu gde su me ubacili u jednu prostoriju i počelo je osam njihovih specijalaca da me bije krvnički. Tukli su me pesnicama i šamarima njih osmorica sa fantomkama na glavi. Lice mi je celo bilo nagrđeno, nisam mogao ni da ga prepoznam. Ceo sam bio krvav i pocepan po licu, arkada mi je bila pocepana i na bradi mi se bukvalno kost videla koliko mi je bilo otkinuto parče mesa - rekao je Dušan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (3)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima