ĐURIĆ: Padavičar Aleksić se samo u krađu i malverzacije razume

Novosti online

27. 02. 2024. u 18:18

NEVENA Đurić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, odgovorila je na navode Miroslava Aleksića.

ЂУРИЋ: Падавичар Алексић се само у крађу и малверзације разуме

Foto: SNS

Ako već, padavičar i avgustovac, Miroslav Aleksić govori o "farsi" - to je tačno ono kako se predstavljao građanima Trstenika, dok se lično masno bogatio, oštetio budžet opštine sa suprugom i tastom za 55 miliona dinara, a pritom je, on sa svojim pajtosima "obesmislio" sve ljudsko i moralno i sve sveo na pokvarenost, lopovluk i bahatost.

Kad govori o tome kako je izborni proces u Srbiji "obesmišljen" i "farsa" kao da zaboravlja ključnu činjenicu - na decembarskim izborima je izborna lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" osvojila dvostruko više glasova u odnosu na listu čiji je on deo. Voljom građana Srbije!

A o tome koliko je omiljen i kakvo mišljenje imaju građani Srbije o secikesi iz Trstenika najbolje svedoči podatak da je izgubio čak i u svom rodnom mestu!

To je svakom razumnom i trezvenom čoveku jasan znak - da je omražen među svojim komšijama, da čak ni oni ne mogu očima da ga vide!

Takvi kao Aleksić su sami sebi oduvek i jedino bili važni: prvi se, brže bolje, u Narodnoj Skupštini upisao za isplatu putnih troškova, a govori o nekakvoj "krađi izbora". Kada je njegov džep u pitanju ta izmišljena "krađa" o kojoj govori je i za njega samog - sporedna stvar!

Šta reći o čoveku koji sopstvenu državu na sva usta pljuje gde god se pojavi, a onda od te iste države uzima, a da ne trepne, traktor! I uz to, silne novce: iz opštine u čijem je interesu trebao da radi, od svojih komšija, prijatelja i saboraca.

Da je tupson imao slabu ocenu iz matematike, da je išao na popravni svi znamo, ali imajući u vidu kakve sve nebuloze i gluposti lupeta, čini se da ga čak ni životno iskustvo nije ničemu naučilo. Taj se samo u krađu i malverzacije razume. Zato danas ima, kod našeg naroda, mesto rezervisano za najveće štetočine. Da služi za primer kako ne treba!

BONUS VIDEO - RUSI UNIŠTILI PRVI ABRAMS: Američki tenk u plamenu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024