"DEŽURNI POTRČKO RAZNORAZNIH EVROPSKIH POLITIČARA": Mirković - Đilas nastavlja sa kampanjom mržnje i besmisla

Novosti online

29. 02. 2024. u 19:36

ALEKSANDAR Mirković, član Glavnog odbora SNS poručio je da Dragan Đilas "nastavlja sa svojom kampanjom mržnje, laži i besmisla".

ДЕЖУРНИ ПОТРЧКО РАЗНОРАЗНИХ ЕВРОПСКИХ ПОЛИТИЧАРА: Мирковић - Ђилас наставља са кампањом мржње и бесмисла

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Više puta dokazani lažov i prevarant, a prema sopstvenom priznanju prebogati tajkun Dragan Đilas, nastavlja sa svojom kampanjom mržnje, laži i besmisla.

U želji da se dokaže i još više dodvori svojim zapadnim gazdama, glumi opasnog lika, a nije ni svestan da se upravo i njima gadi, jer takve poltrone, šlihtare i mrzitelje sopstvene zemlje niko ne voli.

Dok on i njegovi saborci puze po Briselu, Strazburu, hodnicima stranih ambasada, uporno zaboravlja najbitniju stvar, da se na vlast u Srbiji dolazi na izborima, poverenjem građana, a ne voljom i željom stranih političara.

Ta pogubna i nesrećna vremena su prošlost, a zahvaljujući Aleksandru Vučiću Srbija je danas snažna, slobodna, ni od koga zavisna zemlja u kojoj se narod pita, odlučuje i čija se volja poštuje.

Dežurni potrčko raznoraznih evropskih političara, koji se zalažu za tzv. nezavinost Kosova, koji žele da srpski narod proglase genocidnim i koji svaku priliku koriste da udare na našu zemlju, nada se da će ga ti isti dovesti na vlast, a on bi za uzvrat sve njihove zamisli sproveo u delo.

Spreman je najgori gradonačelnik u istoriji da to uradi odmah, još kada zna da bi usput dobro i zaradio, jasno je zašto je njegova bolesna želja za vlašću sve veća i retorika sve agresivnija.

Na njegovu veliku žalost, a na sreću građana, te svoje sulude snove neće ostvariti i svaki naredni izbori, kad god da oni budu bili i na kom god nivou, dokazaće da je on samo ružna politička prošlost, koja će sa pravom završiti na smetlištu istorije.

Zbog politike Aleksandra Vučića, kao i predanosti, posvećenosti Srbiji, naša zemlja je ekonomski stabilna, nezavisna i jaka, zemlja u kojoj se svaki kraj jednako razvija, pa je i poverenje u predsednika Vučića na istorijskom maksimumu i to neće promeniti ni laži, ni interesi kako domaćih, tako i stranih propalih političara" naveo je on.

BONUS VIDEO: OPOZICIJA OBMANjUJE GRAĐANE: "Srbija protiv nasilja" u ofanzivi na inteligenciju građana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!