"ZA NJEGA SU IZBORI ODAVNO IZGUBILI SMISAO" Terzić: Jovanović može samo da sanja povratak na vlast

Novosti online

08. 03. 2024. u 10:03

I Đilasova desna kolona na čijem je čelu Miloš Jovanović, umišljeni Koštunica i lider DOS 2, beži od novih izbora u Beogradu i na taj način već sada traži alibi za izborni neuspeh koji će uslediti, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ЗА ЊЕГА СУ ИЗБОРИ ОДАВНО ИЗГУБИЛИ СМИСАО Терзић: Јовановић може само да сања повратак на власт

Foto: SNS

- Za njega su izbori odavno izgubili smisao, jer ga narod neće, ali i zato što naš narod zna da se svaki glas dat Milošu Jovanoviću preliva u Đilasove džepove i da mnogo znači beogradskoj drugosrbijanštini koja mrzi sve srpsko. Bezočne laži o 40.000 "fantoma" iz Republike Srpske nisu prošle Đilasu, Jovanoviću i njihovim Crtama, ali ostala je večna ljaga na njihovom obrazu zbog vređanja naših sunarodnika iz Srpske koji imaju pravo glasa i za koje je glasanje u Srbiji patriotski čin. Inače, ne postoje ti izborni uslovi koji će od poslušnika političkih komesara srbofobnih ambasada napraviti pobednike, bilo gde u Srbiji. Država nije igračka, a izbori nisu fontana želja odakle Đilas i Jovanović mogu ponovo protiv političke volje građana da uzimaju šta im padne na pamet, kao što su to radili 5. oktobra 2000. kada su uz pomoć stranaca i kriminalaca došli na vlast i čitavih dvanaest godina ekonomski, politički i vojno razarali srpsku državu - dodaje Terzić.

- Narod je prepoznao i prezreo lažni patriotizam Miloša Jovanovića, kojem usred kampanje i to u centrali DSS-a, stranci koji lobiraju za nezavisnost lažne države i uvođenje sankcija Rusiji, govore šta mora da uradi i da primeni iz priručnika za ulične revolucije Srđe Popovića, kako bi rušenjem Vučića srušili neutralnost i slobodarsku politiku Srbije. Koliko je licemerno njegovo političko delovanje koje predstavlja isključivo zamku i kukavičje jaje za nacionalno opredeljenje birača, dokazuje to da nije smeo da pisne kada su se novinari tajkunskih televizija pod Đilasovom i Šolakovom kontrolom obrušili na Pavlinu, srpsko dete iz enklave na Kosovu i Metohiji - ističe Miloš Terzić.

- A kao nagradu za sprovedenu uličnu revoluciju i dolazak na vlast bez izbora Đilas bi dobio priliku da dođe do narodnih para, pune kase i novih tajnih računa širom sveta, brat Gojko do novih nekretnina, a Miloš Jovanović bi kao premijer tehničke Vlade koju kontrolišu stranci mogao tri puta dnevno da gostuje po tajkunskim televizijama, drvi o demokratiji i pravi se pametan, samo kako ga urbana "elita" Beograda ne bi slučajno napadala. U svakom slučaju, narod je najbolji sudija i upravo zbog katastrofalnih rezultata i zbog trgovine srpskim interesima dok je DSS bio na vlasti, zbog puštanja najgorih albanskih terorista iz srpskih zatvora, zarad otopljavanja odnosa sa Zapadom, tako nešto se nikada neće desiti i Miloš Jovanović može samo da sanja povratak na vlast i nekakav DOS 2, jer to srpski narod koji veruje Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ne da - zaključuje Terzić.

BONUS VIDEO: SPREMAN SAM ZA TROJKE U SKUPŠTINI: "Novosti" u parlamentu sa Željkom Rebračom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (25)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)