"TO SU DVA NAJVEĆA HEROJA ZA NAŠ NAROD": Meštanin Pambukovice o poseti Vučića i Dodika, ali imao je poruku i za "buntovnike" (VIDEO)

Novosti online

10. 03. 2024. u 13:55

PREDSEDNIK Srbije, Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetili su danas Pambukovicu. Meštani ovog sela rekli su za "Novosti" da su danas neizmerno srećni i da je ogromna čast da ih posete eihova dva heroja.

ТО СУ ДВА НАЈВЕЋА ХЕРОЈА ЗА НАШ НАРОД: Мештанин Памбуковице о посети Вучића и Додика, али имао је поруку и за бунтовнике (ВИДЕО)

Foto: Novosti

- Šta da vam kažem, najveći dan za Pambukovicu, kada dolaze dva predsednika. Dva heroja naša, Vučić i Dodik. Svaka im čast - rekao je meštanin ovog sela.

Kako je rekao predsedniku želi da se bori kao što se i do sada borio za Srbiju i svoj narod.

- Da pokaže celom svetu kako se vodi država, kako se voli država i kako se voli svoj narod. A ovim buntovnicima bih poželeo samo da otpevam pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole" - rekao je meštanin.

Još jednom je ponovio da su Vučić i Dodik dva najveća heroja za srpki narod u Pambukovici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove