MALOVIĆ: Aida - žena sa životnom misijom da optuži Srbe za što više zločina

Novosti online

10. 03. 2024. u 14:02

BRANISLAV Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je na napade Aide Ćorović na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

МАЛОВИЋ: Аида - жена са животном мисијом да оптужи Србе за што више злочина

Foto: SNS

- Aida Ćorović, žena sa životnom misijom da optuži Srbe za što više zločina, žena koja je odavno priznala nezavisnost Kosova i glavni lobista da Srbija uđe u NATO pakt je pozvala na ubistvo predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Doduše, Aida se ogradila da neće to učiniti ona već navodno kriminalci, zaboravljajući da je premijer ove zemlje ubijen od strane kriminalaca, pa izgleda da je njenom logikom Đinđić bio ogrezao u kriminalu i da su ga ubili "njegovi".

Zna Aida šta joj je nalog i ko je isplaćuje za iste, pa kako raste pritisak na Srbiju tako se sve više zahteva i od plaćenika čiji je jedini zadatak destabilizacija Srbije.

Samo za jedno je nesrećna Aida u pravu. Da je zlo izvrtelo krug i vratilo se na početak. Mislim da je ona zlo koje je kružilo nad Srbijom dugo vremena, a sada se vratilo na početnu poziciju pozivajući direktno na smrt predsednika Vučića - rekao je Malović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)