BOŽIĆ O PISANJU OPOZICIONIH MEDIJA PROTIV BRNABIĆKE: Jedina kriza koju opozicija ima je kriza zdrave pameti i velike alavosti (FOTO)

Novosti online

11. 03. 2024. u 15:23

SANDRA Božić, član Predsedništva SNS-a, reagovala je na članak koji nosi naslov "Zašto Ana Brnabić ne može da bude kandidatkinja za predsednicu Skupštine?".

БОЖИЋ О ПИСАЊУ ОПОЗИЦИОНИХ МЕДИЈА ПРОТИВ БРНАБИЋКЕ: Једина криза коју опозиција има је криза здраве памети и велике алавости (ФОТО)

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/

- I evo najboljeg primera da zvanje i diploma ne moraju biti u korelaciji sa zdravom pameću! Ne znam kako drugačije da razumem prof. i dr ispred imena Tanasija Marinkovića. 

S druge strane, podsetiću ovog velikog znalca da je Mirko Cvetković bio i ministar finansija i premijer i poslanik od 31. maja 2012. godine do 27. jula! Ne pamtim da je tada neko pominjao bilo kakvu ustavnu krizu! Biće da je jedina kriza koju opozicija ima, kriza zdrave pameti i velike alavosti da pošto-poto dođe do republičkog i gradskog budžeta! - napisala je Božićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)