RASKRINKANE LAŽI MIKIJA ALEKSIĆA O POLICAJCU Iz MUP-a poručili: Zgranuti smo njegovom drskošću (FOTO)

Novosti online

13. 03. 2024. u 17:43

POVODOM objave narodnog poslanika Miroslava Aleksića na jednoj društvenoj mreži u kojoj iznosi lažne navode o sukobima unutar Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata što predstavlja najgrublji napad na MUP, zlonamerno usmeren na pokušaj rušenja autoriteta jednog od, pored vojske, najuređenijih sistema bezbednosti Republike Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova ističe da su svi Aleksićevi navodi apsolutno netačni.

РАСКРИНКАНЕ ЛАЖИ МИКИЈА АЛЕКСИЋА О ПОЛИЦАЈЦУ Из МУП-а поручили: Згранути смо његовом дрскошћу (ФОТО)

Miroslav Aleksić

U prilog tome oglasio se Darko Đorđević pripadnik Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata.

- Pre svega želim da istaknem da su apsolutno netačni navodi narodnog poslanika Miroslava Aleksića da sam pomeren na niže radno mesto, a potom i pretučen od strane komandanta i drugih kolega iz JZO, pri čemu sam, kako navodi, teško povređen. Malo je reći da sam zgranut Aleksićevom slobodom i drskošću da besramno moje ime veže za događaje koji se nikada nisu desili i zloupotrebi ga u političke svrhe, iako se lično politikom nikada nisam bavio.

Foto: MUP

Profesionalac sam koji odgovorno i posvećeno obavlja svoj posao i imam odlične odnose sa kolegama, kao i komandantom jedinice. Za obavljanje našeg posla neophodno je da imamo poverenje jedni u druge i svi smo posebno ponosni na činjenicu da uvek možemo da se bezuslovno oslonimo jedni na druge i da se međusobno pomažemo u svakom smislu. Zaista pokušavam da u sebi pronađem razumevanje i opravdanje za tu potrebu Miroslava Aleksića da moje ime potopi u dnevnopolitički talog, ali mi dostojanstvo i lični i profesionalni moral ne dozvoljavaju da dopustim takvu zloupotrebu ni mog imena ni jedinice čiji sam ponosni pripadnik - istakao je Đorđević.

BONUS VIDEO: DR Novosti - Kada treba početi sa anti-age rutinom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!