SPECIJALNI izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da je na sastanku sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, između ostalog, razgovarao o akutelnim pitanjima i predstojećem sastanku glavnih pregovarača koji će biti održan u utorak 19. marta u Briselu.

Mićaga8

16.03.2024. 07:39

Posle svakog sastanka Lajčaka sa Vučićem i Kurtijem izjavi kako treba hitno rešiti aktuelna pitanja, ali Kurtiju ne pada na pamet da bilo šta ispuni.

Lola

16.03.2024. 07:40

Srbi trpe ozbiljan teror na KiM i ocekuju od EU da ih iskreno razume i u najkracem mogucem roku napraviti prvi korak ka normalizaciji situacije koja ce direktno uticati na miran zivot naseg naroda

Vatro Marx

16.03.2024. 16:44

Gospodine Laajcek bez ikakvoh preterivanja. toliko godina si na toj funkciji a da nisi bas nista postigao. Ne razumemte dokle ces taj moj dragi naroda da mucis, naroda na Kosmetu ide u pravcu Palestine sve im se oduze pa i svoje Srpskom slovo CIRILICA, to nigdje na svijetu nema takvod sprovoda kao sto rade siptari. Neka je vas u Briselu i Vasigtonu stid, sa vasim ponsasnjem.