BRNABIĆEVA RASKRINKALA OPOZICIJU: Koliko je đilasovce suštinski baš briga za ODIHR izveštaj najbolje govori izjava Biljane Đorđević

Novosti onlajn

18. 03. 2024. u 10:11

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Iks profilu.

БРНАБИЋЕВА РАСКРИНКАЛА ОПОЗИЦИЈУ: Колико је ђиласовце суштински баш брига за ОДИХР извештај најбоље говори изјава Биљане Ђорђевић

Foto: Tanjug/marko Đoković

- Koliko je đilasovce grupisane oko liste licemerno nazvane "Srbija protiv nasilja" iskreno i suštinski baš briga za ODIHR izveštaj i izborne uslove najbolje govori izjava Biljane Đorđević: "Predstavnici opozicionih partija iz koalicije Srbija protiv nasilja nisu uopšte predstavljeni na javnom servisu, kao da iza njih ne stoji gotovo miliona građana Srbije koji plaćaju TV pretplatu". A šta je, u stvari, istina? U finalnom izveštaju ODIHR, na str. 20-21, stoji informacija da su "svi nacionalni emiteri pokrivali kampanjske aktivnosti u skladu sa zakonom, obezbeđujući jednako vreme za sve kandidate", kao i da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" dobila od 10% do 26% pokrivenosti, a lista "Srbija protiv nasilja" između 10% i 36%. Dakle, ODIHR konstatuje da je lista o kojoj Đorđević priča imala apsolutno najveću pokrivenost na TV sa nacionalnom frekvencijom tokom čitave kampanje. Pa oni sa pažnjom nisu mogli da pročitaju ni prvih 20 strana izveštaja! - napisala je Brnabićeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)