NOSAČ TAŠNE VUKA JEREMIĆA: Milojičić - Ponoš pobegao i sada i kada je bilo najteže

Novosti online

18. 03. 2024. u 15:34

POSLANIK SNS-a odgovorio na Ponoševo izlaganje o KiM.

НОСАЧ ТАШНЕ ВУКА ЈЕРЕМИЋА: Милојичић - Понош побегао и сада и када је било најтеже

Foto: Novosti

- Vi ste sa rukama u džepovima gledali otcepljenje KiM, vi ste u cipelama gledali kako narod gine. Postao je politički general nosivši torbu Vuku Jeremiću - rekao je Radoslav Milojičić, nakon čega je Ponoš napustio sednicu.

- Ovako kako je napustio sednicu tako je pobegao i kad je bilo najteže. Kako da ne drži ruku u džepu kad pored njega sedi Dragan Đilas, i on se plaši da ga ne opljačka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!