NATO GENERAL SE OBRUŠIO NA PROFESORA: Ponoš prstom pretio Radenoviću, pa pobegao iz sale kao što je bežao sa ratišta

Novosti online

18. 03. 2024. u 15:45

NAKON pretnji Stojanu Radenoviću, Ponoš je pobegao iz sale, baš kao što je pobegao sa svih ratišta.

НАТО ГЕНЕРАЛ СЕ ОБРУШИО НА ПРОФЕСОРА: Понош прстом претио Раденовићу, па побегао из сале као што је бежао са ратишта

Foto: Printskrin

Opozicija iz Đilasove koalicije nastavlja da pravi haos u parlamentu, kao što je to radila tokom čitavog dana. Ostrvili su se na Stojana Radenovića, jednog od najvećih živih naučnika u Srbiji, čoveka od 76 godina.

Granicu je, između ostalih, prešao i Zdravko Ponoš, koji je vikao na predsedavajućeg Radenovića, gestikulirao prstom ka njemu, govoreći mu da ne sme da ga prekida.

- Od ovog momenta nadalje hajde vi da poštujete parlament! - rekao je Ponoš Radenoviću.

On je zatim rekao da Marijana Rističevića neće tužiti iz "higijenskih razloga", pošto bi to značilo da mora da bude u istoj, maloj prostoriji u sudu. Time je samo nastavio najgnusnije vređanje poslanika sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", stavljajući do znanja građanima Srbije šta je politika Đilasove opozicije.

Foto: Printskrin

Podsećamo, Stojan Radenović predsedava parlamentu sve do izbora novog predsednika skupštine, za šta je predložena Ana Brnabić. On taj posao obavlja uz smanjen broj pomoćnika, s obzirom na to da su upravo najmlađi poslanici iz koalicije "Srbija protiv nasilja" odbili da pomažu najstarijem poslaniku tokom njihovog predsedavanja. Oni sada to planski koriste za napade na Radenovića, prekidajući ga i vičući u svakom njegovom izlaganju.

Ponoš se tokom govora držao standardne agende koalicije oko Dragana Đilasa, izgovarajući uvrede na račun predsednika Aleksandra Vučića, čitajući unapred pripremljen govor sa papira. Nakon što ga je pročitao i pred dobijanje reči poslanika sa liste Srpske napredne stranke, NATO general Zdravko Ponoš je pobegao iz sale, baš kao što je bežao i sa svih ratišta. Po običaju, nije imao hrabrosti da se suoči sa odgovorima kolega poslanika, već je odlučio da je pametnije da pobegne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!