KADA TREBA ODMOĆI SRPSKOJ BORBI ZA KOSOVO I METOHIJU, OČEKUJTE ZDRAVKA PONOŠA Vučević: Ne čudi što napada srpsku vojsku

Novosti online

19. 03. 2024. u 10:17

MILOŠ Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, reagovao je nakon jučerašnjeg izlaganja Zdravka Ponoša u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

КАДА ТРЕБА ОДМОЋИ СРПСКОЈ БОРБИ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ, ОЧЕКУЈТЕ ЗДРАВКА ПОНОША Вучевић: Не чуди што напада српску војску

Foto Z. Jovanović

- Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe negoli u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni.

Na stranu to što Zdravko Ponoš očito ne nosi lepo iskustvo iz Generalštaba. Zanemarimo i njegove političke neuspehe. Ali poslednje autoprojekcije, omalovažavanje oficirskog kadra i konstantne neistine koje iznosi na račun Ministarstva odbrane, baš u ovom trenutku - nisu slučajne.

Mart je za Srbe mesec prisećanja. Na pogrom iz 2004. godine, na NATO agresiju iz 1999. godine. To su teme koje Ponoš ne želi da pominje, od kojih beži i na koje nikada nema šta da kaže. 

Stoga i ne čudi otkud baš sad napadi na srpsku vojsku. I zašto je reč o klevetama bez ikakvog pokrića, uvredama bez imalo obzira i gordosti bez smisla i stila.

Kada treba odmoći srpskoj borbi za Kosovo i Metohiju, očekujte Zdravka Ponoša.

Kada se mora pomoći srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, neka niko ne računa na Zdravka Ponoša - navodi se u Vučevićevom saopštenju.

BONUS VIDEO: DR NOVOSTI - Kako biti emocionalno inteligentniji?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!