VUJOVIĆ O NAPADU NA PROFESORA RADENOVIĆA: Najoštrije osuđujem skandalozno ponašanje poslanika opozicije

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

19. 03. 2024. u 17:59

POTPREDSEDNICA Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović najoštrije je osudila skandalozno ponašanje poslanika opozicije u Narodnoj skupštini i nasilje nad najstarijim poslanikom profesorom doktorom Stojanom Radenovićem.

ВУЈОВИЋ О НАПАДУ НА ПРОФЕСОРА РАДЕНОВИЋА: Најоштрије осуђујем скандалозно понашање посланика опозиције

Foto: SNS

- Nasrtanjem na profesora Radenovića, Đilasovi poslanici okupljeni oko liste licemernog naziva 'Srbija protiv nasilja - pokazali su da nemaju poštovanja prema znanju, zvanju i godinama ovog uglednog profesora.

Nakon što su njihove pristalice pre nekoliko dana maltretirale žene na ulici, samo zato što su radile kampanju SNS-a i nosile ranac sa natpisom Aleksandar Vučić, sada  njihovi funcioneri nastavljaju sa iživljavanjem nad predsedavajućim Narodne skupštine.

Svojim beskrupuloznim i neodgovornim ponašanjem predstavnici opozicije pokazali su koliko su nedorasli pozivu narodnih poslanika, kao i tome da sede u instituciji poput Narodne skupštine, koja nije poligon za njihove političke frustracije, već mesto gde se donose važne odluke za bolji život građana - rekla je Vujović.

BONUS VIDEO:  DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji? 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)