SRPSKA LISTA: Nadležne institucije da hitno uhapse Radoicu Radomirovića

Novosti online

20. 03. 2024. u 15:27

IMAJUĆI u vidu audio-snimak koji se pojavio u medijima i na društvenim mrežama, a na kome se može čuti više nego jasno priznanje Radoice Radomirovića da je njegova ekipa odgovorna za paljenje automobila na severu Kosova i Metohije, tačnije automobila tadašnje zamenice nelegalnog i nelegitimnog gradonačelnika Hetemija, i tada Radomirovićeve saradnice, pozivamo nadležne institucije da hitno uhapse Radoicu Radomirovića i sprovedu odgovarajući krivičnu postupak, navodi se u saopštenju Srpske liste.

СРПСКА ЛИСТА: Надлежне институције да хитно ухапсе Радоицу Радомировића

Foto: Srpska lista

- Ako znamo da kosovska policija nije učinila ništa da uhapsi odgovorne koji su koristili opijate u radno vreme u zgradi opštine, pored Kurtijevih specijalaca i lažnog gradonačelnika, pozivamo međunarodnu zajednicu da izvrši pritisak na kosovske institucije i procesuira odgovorne za nedela, za šta su se Kurtijevi saborci utrkivali da optuže Srpsku listu i državu Srbiju. Verujemo da je taj pritisak neophodan, posebno jer su neke ambasade svojevremeno osudile paljevinu automobila i zatražili otkrivanje kažnjavanje odgovornih. Verujemo da je taj zahtev i dalje na snazi - navodi se u saopštenju.

- Želimo da verujemo da simpatije i podršku koju Radoica Radomirović ima od Aljbina Kurtija neće sprečiti nadležne organe da ispitaju Radomirovića i utvrde odgovornost. Vladavina prava podrazumeva da nema nedodirljivih i da se zakon primenjuje prema svakome bez obzira na simpatije premijera, ministara ili nešto slično. Građani Leposavića, posebno oštećeni, moraju da znaju ko je piroman, ko uništava imovinu drugih građana, i da se odgovorni moraju kazniti i nadoknaditi štetu - zaključuju iz Srpske liste.

BONUS VIDEO: KURTIJEV RADOICA UHVAĆEN NA DELU: Pojavio se snimak u kome priznaje da pali automobile Srbima na KiM

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!