"POKAŽITE POŠTOVANJE MAKAR DANAS" Ana Brnabić poručila opoziciji: Bilo bi lepo da pokušate da se suzdržite od gluposti

Novosti online

24. 03. 2024. u 11:21

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić apelovala je na opoziciju da bar na današnji dan pokažu poštovanje i suzdrže se gluposti, bizarnosti i tračeva.

ПОКАЖИТЕ ПОШТОВАЊЕ МАКАР ДАНАС Ана Брнабић поручила опозицији: Било би лепо да покушате да се суздржите од глупости

Foto: Tanjug

Na današnji dan pre 25 godina počela je NATO agresija na našu zemlju. Tim povodom Brnabić je na društvenoj mreži Iks odgovorila na izjave Slobodana Georgieva napisavši:

- Bilo bi lepo da pokušate da se suzdržite od gluposti makar danas kada obeležavamo 25 godina od početka NATO agresije i kada se sećamo žrtava te agresije. Makar da pokažete poštovanje. Već sutra možete da nastavite sa deljenjem bizarnosti i tračeva koji su relevantni i bitni samo Vama i baš nikom drugom na kugli zemaljskoj. Sutra. Danas da svi pokažemo poštovanje ili makar da ćutimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!