"NADLEŽNI DA KAZNE POČINIOCE" Mali o umrlici sa likom Vučića - Mržnja opozicije postaje sve strašnija i morbidnija

Novosti online

26. 03. 2024. u 13:21

MRŽNjA koju predstavnici opozicije pokazuju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću svakog dana postaje sve strašnija, ali i morbidnija. Jezivi napadi i pretnje smrću su dobili svoju kulminaciju umrlicom sa njegovim likom, rekao je ministar finansija Siniša Mali, čije saopštenje prenosimo u celosti.

НАДЛЕЖНИ ДА КАЗНЕ ПОЧИНИОЦЕ Мали о умрлици са ликом Вучића - Мржња опозиције постаје све страшнија и морбиднија

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

Ove lažne patriote, zaslepljene mržnjom prema predsedniku, koji se skrivaju pod sloganom “Srbija protiv nasilja” i kojima je cilj isključivo da izazivanjem nemira dođu na vlast, samo su nastavile sa već ustaljenom praksom skandaloznih i monstruoznih napada na predsednika.

Ovo je samo deo specijalnog rata koji se vodi protiv Vučića – imali ste priliku da vidite i vešala na njihovim protestima, zatim spaljenu lutku sa njegovim likom u Hrvatskoj…

Jasno se vidi orkestrirana kampanja sa različitih strana sa ciljem zastrašivanja. Njihovi očajnički pokušaji da spreče napredak zemlje nikada nisu i nikada im neće poći za rukom.

Foto: Printskrin

Simbol politike Aleksandra Vučića su novi putevi, nove bolnice i škole, veće plate i penzije, bolji kvalitet života građana i napredak zemlje. A simbol njihove kampanje su govor mržnje, gađanje toalet-papirom, promocija nasilja. To je ono što nude građanima Srbije na predstojećim izborima u Beogradu 2. juna. I to je ono zbog čega im je narod 17. decembra pokazao da takva politika neće proći.

Pozivam nadležne da kazne počinioce ovog gnusnog dela i pružam snažnu podršku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!