"JOŠ JEDNOM POKAZALI SVOJE BESKRUPULOZNO LICE..." Ministar Jovanović o sramnom potezu opozicije i čitulji sa likom predsednika Vučića

Novosti online

26. 03. 2024. u 16:10

MINISTAR informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović reagovao je povodom "umrlice" predsednika Srbije, Aleksandra Vučia nastale u režiji Dragana Đilasa i njegovih sledbenika.

ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАЛИ СВОЈЕ БЕСКРУПУЛОЗНО ЛИЦЕ... Министар Јовановић о срамном потезу опозиције и читуљи са ликом председника Вучића

Foto: Novosti

- Predstavnici opozicije još jednom su pokazali svoje beskrupulozno lice, i ovaj put, bizarno, dokazali da su spremni samo na nasilje. Objavljivanje lažne umrlice i aludiranje na smrt predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića predstavlja napad na integritet i dostojanstvo predsednika, kao i napad na demokratiju i vladavinu prava, ali i nezapamćeno zastrašivanje javnosti. Ovaj događaj mora biti oštro osuđen i sankcionisan od strane nadležnih organa - navodi Jovanović.

Podsećamo, jutros je u medijima osvanula jeziva fotografija koja pokazuje potez srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa - a reč je o čitulji odštampanoj za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

BONUS VIDEO: BRUKA: Pogleđate kako su Đilasovi i Šolakovi mediji obeležili godišnjicu NATO agresije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!