VUČELIĆ: Dan sećanja na bombardovanj impresivno obeležen, sramno je bilo izveštavanje Šolakovih i Đilasovih medija

Novosti online

27. 03. 2024. u 12:00

MILORAD Vučelić, glavni i odgovorni urednik Novosti gostovao je u jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o terorističkom napadu u Moskvi.

ВУЧЕЛИЋ: Дан сећања на бомбардовањ импресивно обележен, срамно је било извештавање Шолакових и Ђиласових медија

Foto: Printskrin

- Sa stanovišta dela štampe u Srbiji, kao i većeg dela štampe zapadne štampe odmah se znalo da to nisu Ukrajinci i odmah se znalo da to mora biti ISIS i odmah se znalo, posle pola sata da je to zbor rata u Siriji i Rusiji, i da je to zbo ratovanja Rusije protiv ISIS, kao da protiv tog ISIS nisu ratovale i druge zapadne zemlje, nego samo Rusi. To je očigledno jedna spinovana priča - kaže Vučelić i dodaje da je retko da se posle pola sata zna šta je.

Vučelić dodaje da je ceo događaj nesumnjivo vezan sa ratom u Ukrajini.

Vučelić je takođe, komentarisao to što je na Sednici SB UN odbijeno da se na inicijativu Rusije govori o NATO agresiji na SRJ.

- To je jedan znak, kao što je znak da se Prištini dodeljuje status posmatrača pri NATO paktu. Nikada bolje nije bio obeležen, nikada impresivnije dan bombardovanja u Srbiji kao ove godine. To je zaista bilo onako kako dolikuje u znak sećanja na tolike žrtve i tome što se dogodilo  - rekao je Vučelić i dodao da se nikada nije desilo da kao sada grupacija medija Đilasa i Šolaka na taj način piše protiv svog naroda. - Jednostavno to nije zabeleženo u istoriji.

Šta je sve rekao Vučelić pogledajte na priloženom video snimku:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)