VUJOVIĆEVA O NAPADIMA NA VUČEVIĆA: Prljava kampanja u kojoj ne biraju sredstva kako bi ostvarili krajnji cilj

Novosti online

02. 04. 2024. u 09:29

IRENA Vujović, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasila se povodom današnje naslovne strane opozicionih medija u kojima se navodi da je Miloš Vučević premijer u senci Andreja Vučića.

ВУЈОВИЋЕВА О НАПАДИМА НА ВУЧЕВИЋА: Прљава кампања у којој не бирају средства како би остварили крајњи циљ

Foto: SNS

- Današnja naslovna strana tajkunskog medija u kojoj se navodi da je Miloš Vučević premijer u senci Andreja Vučića, još jedan je u nizu prljavih napada na porodicu Vučić, u kojima se ne biraju sredstva kako bi se ostvario krajnji cilj - a to je rušenje legitimno izabranog predsednika Aleksandra Vučića - izjavila je danas potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Irena Vujović i dodala:

- Otkako je Miloš Vučević predložen za mandatara za sastav novog tima Vlade Srbije, ne prestaju orkestrirani napadi opozicije i njima bliskih medija u kojima nije pošteđen nijedan član porodice Vučić. Andrej Vučić im je kriv samo zato što je brat čoveka koji radi za dobrobit svoje zemlje, Miloš Vučević zato što je lojalan svojoj stranci i državi, a zapravo im najviše smeta što je njihovo vreme prošlo i više ne mogu da budu na vlasti.

Oni su ti koji su navikli da rade u senci, pa očigledno polaze od sebe. Ali, nek ne brinu, Vučević će funkciju premijera, kao i sve prethodne, obavljati časno, odgovorno i u najboljem interesu građana Srbije, upravo onako kako nas je naučio najbolji među nama – Aleksandar Vučić.

BONUS VIDEO: SNIMAK IZ BEČA - Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (36)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave