OPOZICIJA PRIZNALA: U ime mira uzdamo se u našeg predsednika Aleksandra Vučića! (VIDEO)

Novosti online

03. 04. 2024. u 13:14

OPOZICIJA je jutros odbila dijalog sa vladajućom koalicijom o primenama preporuka ODIHR-a, sakrivajući se iza toga što njihov ultimatum nije prihvaćen. Iako su do pre nekoliko dana tvrdili da su birački spisak i mediji prema njihovom mišljenju najveći problemi, sada je poenta svega da svi izbori budu istog dana.

ОПОЗИЦИЈА ПРИЗНАЛА: У име мира уздамо се у нашег председника Александра Вучића! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Međutim, opozicija i dalje gaji nade da će njihov ultimatum biti prihvaćen, te je jedan od lidera opozicije Vojislav Mihajlović, iz koalicije NADA koja je potpisala sporazum o saradnji s Srbijom protiv nasilja i Proglasom, priznao da sve nada polaže u koga drugog nego u – predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića!

- Međutim, ja sam veći optimista. Mislim da će se pojaviti u nekih pet-šest dana naš predsednik i reći će u ime mira - mi ćemo prihvatiti taj vaš zahtev - izjavio je Mihajlović pred novinarima u Narodnoj skupštini.

Ovim su Srbija protiv nasilja, Proglas i NADA saopštili građanima da se i predsednik Republike Aleksandar Vučić bori za mir i da su i sami sve vreme svesni toga.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon