PREDSTOJE TEŠKI I VAŽNI ZADACI Vučić: U kratkom periodu će biti formirana Vlada

Милица Шкорић
Milica Škorić

04. 04. 2024. u 11:16

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na sednici vlade, u Palati Srbija, da predstoje teški i važni zadaci i zamolio sve članove vlade, bez obzira na to koje će funkcije obavljati, da svoj posao obavljaju ozbiljno i odgovorno, i pozvao je da se formiraju timovi za sadejstvo svih naših snaga.

ПРЕДСТОЈЕ ТЕШКИ И ВАЖНИ ЗАДАЦИ Вучић: У кратком периоду ће бити формирана Влада

FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

- Nekoliko važnih stvari imamo o kojima moramo danas da se dogovorimo. Bez obzira na to što će u kratkom vremenskom periodu biti formirana nova vlada, mi imamo teške i važne zadatke pred nama, te bih zamolio sve članove vlade, bez obzira na to koje će funkcije obavljati u narednom periodu, da posvećeno, ozbiljno i odgovorno rade na izvršavanju svih zadataka - rekao je Vučić, koji se prvi obratio na sednici.

Zato što je to nešto što je za nas od suštinskog značaja, od najvećeg značaja, kao i opstanak naše zemlje, dodao je Vučić.

- Prve svega zamolio bih i ukazaću vam sad na kalendar, kako to ide, i zamoliću vas da formirate timove neophodne za sadejstvo svih naših snaga, uključujući i Narodnu skupštinu, i Vladu Srbije, i mene, predsednika Srbije, dakle oba dela izvršne vlasti koliko god je moguće i svih činilaca iz parlamentarnog i javnog života Srbije - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (53)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)