"MASKE SU PALE" Momirović: Raskrinkana koalicija Jovanović - Đilas

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

08. 04. 2024. u 10:35

REAKCIJA člana Predsedništva Srpske napredne stranke Tomislava Momirovića na gostovanje Miloša Jovanovića i Dragana Đilasa u sinoćnoj emisiji „Utisak nedelje“.

МАСКЕ СУ ПАЛЕ Момировић: Раскринкана коалиција Јовановић - Ђилас

Foto: Ministarstvo

- Posle sinoćne emisije „Utisak nedelje“ sve maske su pale i postalo je sasvim jasno da nema govora o dve odvojene politike i dve odvojene izborne liste. Očito da Miloš Jovanović i Dragan Đilas sarađuju mnogo bliže i bolje nego i neke stranke okupljene oko same koalicije „Srbija protiv nasilja“. 

Cela operacija u Evropskom parlamentu u režiji Viole fon Kramon, Mihaela Rota, Klemena Grošelja, Tonina Picule i drugih osvedočenih mrzitelja Srbije, od početka je deo dogovorenog plana Miloša Jovanovića i Dragana Đilasa da se izvrši dodatni pritisak na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića. U trenucima dok se predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije bore da zaštite fundamentalne nacionalne interese, jedini cilj koalicije Jovanović – Đilas je ubiranje sitnih politički poena. Jedini problem za ovu dvojicu i njihov politički savez je narod Srbije koji je prepoznao njihovu jeftinu političku igru i zabadanje noža u leđa našoj državi i zbog toga će ih narod još jednom kazniti! - poručio je Momirović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)