MIRKOVIĆ O MILJUŠEVOM PISMU MAKRONU: Jedino što im je preostalo jesu ovakve budalaštine

Novosti online

08. 04. 2024. u 17:23

KANDIDAT sa liste "Aleksandar Vučić – Beograd sutra" Aleksandar Mirković oglasio se povodom pisma đilasovca Branka Miljuša predsedniku Francuske Emanuelu Makronu.

МИРКОВИЋ О МИЉУШЕВОМ ПИСМУ МАКРОНУ: Једино што им је преостало јесу овакве будалаштине

Foto: Printskrin

Mirkovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

"Količina bahatosti, primitivizma, ali i svojevrsnog ludila koje je zahvatilo stranačke redove tajkuna Dragana Đilasa, danas je dobilo novu dimenziju, pismom izvesnog Branka Miljuša predsedniku Francuske gospodinu Makronu.

Od njih se svašta može očekivati, ali da će jedan potrčko najgoreg gradonačelnika u istoriji vređati, omalovažavati i govoriti kako da se ponaša i šta da radi jedan predsednik, zaista je iznenađenje.

Pored niza budalaština i laži koje su napisane interesantno je da su i ovo pismo iskoristili da na najgori način pišu o Srbiji, što još jednom potvrđuje o kakvim se ljudima radi.

Koliko je samo licemerno kada o nasilju govore oni koji likuju kada naše aktivistikinje tuku, maltretiraju, zlostavljaju, oni čiji ideolozi pozivaju na ubistvo Aleksandra Vučića, a svima nama prete da ćemo plivati Dunavom i Savom.

O korupciji pričaju oni koji su vreme svoje vlasti iskoristili samo za lično bogaćenje, pa je tako Dragan Đilas od propalog preduzetnika došao do 619 miliona evra zarade svojih firmi i to je samo jedan deo njegove poslovne imperije.

Dok su Srbija i njeni građani propadali, postajali siromašniji iz dana u dan oni su bili sve bogatiji i to je osnovni razlog zašto ne mogu da pobede na izborima, jer narod sve dobro pamti.

Nema potrebe da gospodinu Makronu bilo ko govori ko je Aleksandar Vučić, jer on to najbolje zna.

Zato su i odnosi dva predsednika na najvišem mogućem nivou i u ovim teškim trenucima za našu zemlju.

Koliko god se trudili da našu zemlju zaustave, Vučića oblate, a sebe smeste u fotelju u tome neće nikada uspeti, jer ljudi u Srbiji pa i Evropi znaju ko je ko.

Jedino što im je preostalo jesu ovakve budalaštine, koje najbolje potvrđuju o kakvim se političkim diletantima radi."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)