PREDSEDNIK POKAZAO SLIKE SILOVANE SRPKINJE Vučić razmontirao laži Vjose Osmani - Nikada nisam video nikakav iranski dron!

Novosti online

22. 04. 2024. u 17:58

U NjUJORKU je u toku sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena šestomesečnom izveštaju generalnog sekretara UN Antonija Guteresa o radu UNMIK-a, a Srbiju predstavlja predsednik Aleksandar Vučić.

ПРЕДСЕДНИК ПОКАЗАО СЛИКЕ СИЛОВАНЕ СРПКИЊЕ Вучић размонтирао лажи Вјосе Османи - Никада нисам видео никакав ирански дрон!

Foto: Novosti

Vučić je reagovao nakon izjave Vjose Osmani koja je govorila o silovanjim Albankama koji su bili u njenoj delegaciji.

- Doveli ste ljude koji ovde ne pripadaju, ni diplomatskom horu ni savetnicima. Ovo je neka vrsta političkog teatra i kao neka nameštaljka za srpsku delegaciju. Kao da je neki sudski proces suđenje šta se desilo pre 20 godina, nijedna reč o izveštaju u poslednjih 6 meseci. Bio sam potpuno fokusiran na izveštaj Karoline Zijade. Što nas niste obavestili ko će da bude član svake delegacije. Da li zaista verujete da nije bilo silovanih Srpkinja na Kosovu, mogu da vam pokažem Maricu Mirić iz Bijelog Polja sa Kosova - rekao je Vučić a potom pokazao sliku silovane i brutalno ubijene Srpkinje.

Foto: Printskrin

Vučić pokazao sliku silovane i ubijene žene na Kosovu za vreme rata

- Ta žena je bila silovana nekoliko puta, a onda zaklana. Ali to nije bila tema našeg današnjeg sastanka, molim vas sledeći put nas barem obavestite, kao jednog od osnivača UN, da će neki građani dovesti neke ljude kako bi krivicu svalili na drugu stranu. I da vas pitam jedno pitanje, jel ste čuli da je Srbija prikazala neke iranske dronove u Srbiji, ja nikada nisam video nikakav iranski dron, to se nije desilo - rekao je Vučić.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Marica je bila nepokretna, a nakon što su je silovali i ubili pred majkom sahranio ju je Amfilohije iza Pećke patrijaršije. Sanduk nisu imali pa su je samo umotali u ćebe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)