PREDSEDNIK SE BAVI ODBRANOM NACIONALNIH INTERESA: Brnabić - Vučić nema vremena za kampanju, jer mu je Srbija ispred svega

Novosti online

27. 04. 2024. u 10:47

PREDSEDNICA Narodne skupštine Ana Brnabić gost je na TV Prva gde je istakla da predsednik nema vremena da se bavi kampanjom jer mu je Srbija ispred svega.

ПРЕДСЕДНИК СЕ БАВИ ОДБРАНОМ НАЦИОНАЛНИХ ИНТЕРЕСА: Брнабић - Вучић нема времена за кампању, јер му је Србија испред свега

Foto: Printskrin/Prva

- Ni malo se ne bavi kampanjom, zato što se bavi odbranom nacionalnih interesa i nadljudskom borbom za naše nacionalne interese i zaštitu istine i pravde - i u Njujorku, gde se bori protiv srebreničke rezolucije, kao i svakodnevna borba koja i dalje traje protiv članstva tzv. Kosova u Savetu Evrope. 

- Za nas je to veliki hendikep, da se razumemo. Za nas je to ogroman problem. Ja znam koliko on želi da se bavi time, ali je potpuno jasno rekao - ljudi, Srbija na prvom mestu. Politička kampanja za izbore, na drugom mestu. Srbija uvek na prvom mestu. Baviće se time, znam, od 16. maja, kada ta pitanja budu rešena - rekla je ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)