"SVE ŠTO RADIMO, RADIMO ZBOG GRAĐANA" Mali: Izuzetna mi je čast što sam predložen za prvog potpredsednika Vlade i za ministra finansija

Novosti online

30. 04. 2024. u 13:09

IZUZETNA mi je čast što sam predložen za prvog potpredsednika Vlade i za ministra finansija i u novoj Vladi Srbije, saopštio je Siniša Mali.

СВЕ ШТО РАДИМО, РАДИМО ЗБОГ ГРАЂАНА Мали: Изузетна ми је част што сам предложен за првог потпредседника Владе и за министра финансија

Foto: Instagram/ mali_sinisa

- Do sada smo zajedno postigli mnoge uspehe, ali svesni smo da su pred nama još veći izazovi i obaveze. Naša ekonomija dobro stoji, uspeli smo da sačuvamo makroekonomsku stabilnost i, uprkos svetskoj ekonomskoj krizi, nastavljamo da sprovodimo sve planirane projekte. Nastavljamo da se odlučno i predano suočavamo sa izazovima koji nas čekaju, kako bismo osigurali bolju budućnost za sve građane naše zemlje - objavio je Mali na svom Instagram nalogu.

 

- A sve što radimo, radimo zbog građana. Naš zadatak, kao predstavnika vlasti, je da ih slušamo, budemo im na usluzi, vodimo računa o njihovim interesima i društvenim potrebama i naporno radimo na razvoju cele zemlje. Naša je dužnost i obaveza da sarađujemo sa građanima i vredno radeći svakog dana, njihov život činimo sve kvalitetnijim i boljim. Nastavljamo da se borimo za prosperitet i stabilnost naše zemlje, a naš prioritet je da građani žive bolje danas zarad boljeg sutra!

BONUS VIDEO: MALI: Nikada se u Srbiji nije više ulagalo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo