OPOZICIJI DOSADNO DA SLUŠA O KOSOVU I METOHIJI: Dobacivali Vučeviću ove reči dok je govorio o tome

Novosti onlajn

01. 05. 2024. u 16:06

U SKUPŠTINI Srbije u podne počela je posebna sednica na kojoj će se razmatrati izbor nove Vlade Srbije. Mandatar Miloš Vučević na sednici je izneo ekspoze. Obraćanje je trajalo duže od tri sata, a nakon ekspozea usledila je rasprava u Skupštini.

ОПОЗИЦИЈИ ДОСАДНО ДА СЛУША О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: Добацивали Вучевићу ове речи док је говорио о томе

Foto: Printscreen

- Kao mandatar sam došao pred vas da vam predstavim program i sastav vlade, da o njemu razgovaramo, raspravljamo, a u ovim prvim izjavama nisam čuo želju uopšte da se razgovara ono šta sam predstavio - rekao je mandatar. 

Vučević kaže da je shvatio da većina poslanika opozicije to nije ni slušala jer je bila van sale, odnosno stalno su izlazili i ulazili.

Foto: Printscreen

- Posebno je bilo problematično kada sam govorio o Kosovu i Metohiji. Dobacivali ste mi da to ubrzam i preskočim. Kada sam pričao detaljno o KiM jedan od takozvanih vođa opozicije mi je rekao da to preskočim i da je to dosadno - dodao je Vučević i rekao da će navesti ko je u pitanju kada bude odgovarao tom poslaniku. 

BONUS VIDEO:

SRBIJA GRADI VELELEPNI EKSPO: Pogledajte kako izgledaju radovi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (14)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!