"BRAVO MILOŠE": Gradski odbor SNS čestitao je predsedniku stranke na izboru za premijera Republike Srbije

Novosti online

02. 05. 2024. u 19:38

GRADSKI odbor SNS čestitao je predsedniku stranke na izboru za premijera Republike Srbije i istakli da je Novi Sad beležio najbolje rezultate u novijoj istoriji kada je on bio na čelu Grada. Saopštenje SNS prenosimo u celosti:

БРАВО МИЛОШЕ: Градски одбор СНС честитао је председнику странке на избору за премијера Републике Србије

Foto Z. Jovanović

-Teško je danas isključiti emocije i nama stranačkim borcima. Bravo Miloše! Čestitamo na izboru za predsednika Vlade Republike Srbije! Čestitamo na svemu što si uradio za naš Novi Sad, na rezultatima na mestu ministra odbrane, i sigurni smo da ćeš sa istom strašću, posvećenošću raditi u najboljem interesu svih građana Republike Srbije. Novosađani, već više od decenije, daju bezrezervno poverenje politici Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Milošem Vučevićem.

Naš novi premijer je jedini političar u istoriji Novog Sada biran čak tri uzastopna puta za gradonačelnika naše Srpske Atine. Grad Novi Sad je beležio najbolje rezultate u svojoj novijoj istoriji, u segmentima društva, nosilac titula Evropska prestonica kulture i Omladinska prestonica Evrope, grad u kome se sada istovremeno grade tri mosta. Novi Sad će sad još više da napreduje, raste i razvija se jer prvi put u svojoj istoriji daje čoveka na najodgovorniju funkciju u izvršnoj vlasti, na ponos svih nas, stranačkih saboraca ali i svih Novosađana.

Naše sutra je sigurno uz premijera Miloša Vučevića i novu Vladu Srbije!

Živela Srbija! Za Novi Sad sutra - navodi se u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (25)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!