NEĆE IM PROĆI!Vučević osudio pretnje upućene predsedniku: Pokušavaju da slome Vučića u sudbonosnim trenucima za Srbiju

Novosti online

15. 05. 2024. u 21:07

PREMIJER Srbije Miloš Vučević najoštrije je osudio pretnje po život upućene predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

НЕЋЕ ИМ ПРОЋИ!Вучевић осудио претње упућене председнику: Покушавају да сломе Вучића у судбоносним тренуцима за Србију

Foto Ž. Knežević

- Najoštrije osuđujem jezive pretnje smrću na društvenim mrežama predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, kojih je u prošlosti i te kako bilo. Ono što naročito plaši i zabrinjava jeste to da su one upućene ubrzo posle vesti o atentatu na premijera Slovačke Roberta Fica.

- Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa. Ovakve monstruozne pretnje su već dobro poznata matrica po kojoj u izuzetno važnim i sudbonosnim trenucima za Srbiju pokušavaju da slome predsednika Vučića dok se on bori i ulaže nadljudske napore kako bi Ujedinjenim Nacijama onemogućio usvajanje rezolucije o Srebrenici i spasao Srbe stigme da nose etiketu genocidnog naroda. Ali neće im proći! Predsednik Vučić je pokazao i dokazao, mnogo puta do sada, da ga nikakve pretnje i pritisci ne mogu uplašiti i uzdrmati, već će ga učiniti još jačim u borbi za Srbiju i za njene građane kao i za sve buduće generacije. Ovo nije samo napad na Aleksandra Vučića nego i na instituciju predsednike jedne zemlje. Skandalozno ali očekivano što nema nikakve osude ovako monstruoznih pretnji njegovih političkih protivnika, koji time samo pokazuju svoje pravo lice. Živela Srbija!

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima