HITNA VEST - MOŽDA POSTOJI NADA DA GRČKA IPAK BUDE UZDRŽANA: Pogledajte poruku predsednika Vučića iz NJujorka

Novosti online

21. 05. 2024. u 20:38

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić povodom najavljenog donošenja rezolucije o Srebrenici čiji su ko sponzori Nemačka i Ruanda obratio se iz Njujorka i uputio je apel Grčkoj.

ХИТНА ВЕСТ - МОЖДА ПОСТОЈИ НАДА ДА ГРЧКА ИПАК БУДЕ УЗДРЖАНА: Погледајте поруку председника Вучића из Њујорка

Foto: Printskrin

Predsednik Vučić veruje da Grčka možda ipak neće glasati za rezoluciju.

"Radili smo naporno i imamo mnogo prijatelja. Mnogima je teško i oni su pod velikim pritiskom. Pojavili su se vesti kao da je sigurno da će Grci da glasaju za rezoluciju. Ja ne verujem u to, ja verujem u naše grčke prijatelje, verujem u našu grčku braću. Verujem u mnoge druge da će pokazati svojim glasom koliko poštuju svoje srpske prijatelje i pozivam ih da budu uzdržani, znam da ne mogu da budu protiv", naveo je predsednik Vučić u videu objavljenom na Instagramu i dodao:

Molim grčku braću i prijatelje da budu uzdržani!

"Hvala svima u Srbiji. Pozivam sve naše prijatelje širom sveta da još jednom podignu glas u zaštitu slobodarskih malih naroda koji nemaju veću zaštitu od Generalne skupštine UN. I hvala svima građanima Srbije na ogromnoj podršci. Kao što rekoh, nema nazad, iza nas je samo Srbija. Pobediće Srbija"!

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ENGLESKA U VELIKOJ PANICI: Šta ćemo ako se Srbija sad povuče sa EURO 2024?!