AROGANTAN STAV NEMACA U UN: Vučić otkrio šta se dešavalo kada im se obratio naš stalni predstavnik - "Kako vam mi budemo dali..."

Novosti online

22. 05. 2024. u 17:20

U NjUJORKU se danas, u organizaciji Stalne misije Republike Srbije pri Ujedinjenim nacijama, održava panel diskusija „Mi govorimo, jer oni ne mogu - glasovi koje treba čuti“- svedočanstva svedoka i žrtava rata u BiH. Na kraju panel diskusije obratio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

АРОГАНТАН СТАВ НЕМАЦА У УН: Вучић открио шта се дешавало када им се обратио наш стални представник - Како вам ми будемо дали...

Foto Tanjug

- Naš stalni predstavnik ovde je želeo da razgovara sa Nemcima kao glavnim tvorcima rezolucije. Da razgovara o tekstu, da vidimo da li možemo nešto zajedno da uradimo. A znate li kakav je odgovor dobio "Suočićete se sa rezolucijom na način na koji vam je mi budemo dali". Znam, mi smo previše mali, ali verujemo da će evropske i demokratske vrednosti uvek značiti da svi moramo da budemo uključeni u proces donošenja ovako važnih rezolucija - rekao je predsednik Srbije obraćajući se na kraju panel diskusije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!