SVI SU ISTI Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni: Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu” (VIDEO)

Novosti online

23. 05. 2024. u 09:10

KANDIDAT za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

СВИ СУ ИСТИ Глас за Манојловића је глас за то да су Срби геноцидни: Саво потврдио коалицију са листом “Бирам борбу” (ВИДЕО)

FOTO TANJUG/ KRENI PROMENI/ LILIT ANDRIĆ

Na pitanje voditeljke emisije na televiziji N1 kakvi su odnosi između njega i ostatka opozicije koja učestvuje na beogradskim izborima - Zeleno-levi front, Miki Aleksić - Manojlović ističe da su između njih korektni odnosi i dodaje da su u Vrnjačkoj Banji izašli jedinstveno sa celom opozicijom. 

- Apsolutno postoje korektni odnosi i nijedna ružna reč nije rečena protiv bilo koga. U Vrnjačkoj Banji smo izašli jedinstveno sa celom opozicijom - rekao je Manojlović.

Prilikom drugog gostovanja, Savo je podvukao da "sve opozicione liste treba da osvoje većinu i nakon toga da formiraju vladu". 

To je, s druge strane, potvrdio Pavle Grbović. Na pitanje voditeljke na televiziji N1 kakav je odnos sa strankom "Kreni-promeni" i da li ih vidi kao partnere, Grbović daje potvrdan odgovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!