VUČINIĆ: Kad Bora Novaković govori o poštenju to je osnov za oduzimanje radne sposobnosti

Novosti online

26. 05. 2024. u 15:55

DINA Vučinić, članica Izvršnog odbora SNS, poručila je da opoziciju u Novom Sadu predvodi čovek koji je ojadio gradsku kasu za 4,5 miliona evra.

ВУЧИНИЋ: Кад Бора Новаковић говори о поштењу то је основ за одузимање радне способности

Foto Privatna arhiva

Borislav Novaković, glavni kriminalac među novosadskim političarima koji je za manje od 20 meseci zaključio 16 nezakonitih ugovora, uz pomoć kojih je ukradeno više od tri miliona evra svih Novosađana, ponovo govori o poštenju. O borbi protiv kriminala govori čovek koji je ukrao 4,5 miliona evra i ceo Bulevar Evrope. Razbojnik koji se tukao s policijom, koji je podržavao pajser brigade, koji je hapšen i kom je suđeno za malverzacije s parcelom za hotel Holidej in, gde je takođe gradski budžet oštećen za oko milion evra, predstavlja sebe kao etalnon moralnih i etičkih vrednosti. Osoba koja je tokom svoje političke karijere češće bila u Specijalnom sudu i istražnim zatvorima nego kod svoje kuće, ima hrabrosti i da optuži gradsku vlast i Andreja Vučića za spregu s kriminalom.

Osoba u čije vreme su gradske parcele prodavane kriminalnim klanovima koji su naoružani upadali na licitacije i pištoljima uterivali strah u kosti poštenim investitorima, objašnjava kako treba da se vodi grad.

Foto: Jutjub/Parlament

Kada višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, koji 23 godine laže da je glasao za Zakon o radu, iako cela Srbija zna da je tada boravio u Solunu jeo masline i igrao sirtaki, to prevazilazi sve granice zdravog razuma. To je osnov za oduzimanje radne sposobnosti.

Novaković napadima na čestite ljude, bez mrlje u karijeri, i na gradsku vlast koja je spasla Novi Sad od bankorta u koji su ga bili odveli on i njegovi kompanjoni, zapravo pokušava da sakrije svoju kriminalnu prošlost. Pokušava da sakrije sva kriminalna dela i sve prestupe koja je počinio tokom svoje 30 godina duge prestupničke karijere. Ali, neće mu uspeti. Novosađani znaju ko je lagao, varao i u samo nekoliko godina ukrao više od osam miliona evra, i ko bi ponovo krao od njih.

Isto tako Novosađani znaju ko je u Novi Sad doveo 14 fabrika, zaposlio 45.000 Novosađana, i u čije vreme je prosečna plata sa 47.000 dinara iz Novakovićevog vremena, dostigla 103.000 dinara, a budžet grada se sa 17 milijardi uvećao na 43 milijarde dinara. Novosađani neće dati da Novaković i njegova bratija, opljačkaju 43 milijarde iz gradskog budžeta. Novosađani će svoj glas poveriti Srpskoj naprednoj stranci, da bi 2027. imali prosečnu platu veću od 150.000 dinara. Glasaće za Novi Sad sutra. Za Novi Sad budućnosti!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)