SAVO MANOJLOVIĆ ZVEZDA KURTIJEVIH MEDIJA: Rukovodim se principima kojima su me naučili Albanci (FOTO)

Novosti online

27. 05. 2024. u 17:20

KANDIDAT za gradonalčenika Beograda pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović još 2021. godine otkrio je da se rukovodi principima kojima su ga naučili Albanci.

САВО МАНОЈЛОВИЋ ЗВЕЗДА КУРТИЈЕВИХ МЕДИЈА: Руководим се принципима којима су ме научили Албанци (ФОТО)

Foto: Printskrin

Te godine Manojlovića su veličali prištinski mediji koji se nalaze pod dirigentskom palicom teroriste Aljbina Kurtija, nazivajući ga “antivučićevcem” i prenoseći njegovu izjavu u kojoj izražava zahvalnost Albancima sa Kosova i Metohije.

Pomenut medij pisao je afirmativan tekst "o momku iz Prištine koji organizuje proteste protiv Vučića".

- Ja sam rođen i živim samo zato što je Albanac održao reč - rekao je Manjlović i tako postao zvezda Kurtijevih medija.

S tim u vezi ne treba da čudi podrška koja ovih dana dolazi od Adrijatika Kelmendia, poznatog prištinskog novinara, srbomrsca i jednog od najagresivnijih promotera samoproglašene nezavisnosti tzv. Kosova upućena upravo Savu Manojloviću.

Kelmendi kaže za Sava Manojlovića da je principijelni političar koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu i Metohiji.

- Zanimljivo je videti da je pojedinac koji je rođen i odrastao u Prištini do svoje 13. godine (1999. godine) sada kandidat za gradonačelnika Beograda. Iako ranije nisam bio upoznat sa Savom Manojlovićem, njegov intervju nedeljniku Nedeljnik ga prikazuje kao principijelnog političara koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu. Ovo je posebno evidentno kada se uporedi sa brojnim drugim srpskim političarima koji možda nikada nisu posetili Prištinu, ali često pribegavaju pretnji ratom - napisao je Kelmendi na Iksu.

Podsećamo, Kelmendi je pre neki dan napao Aleksandra Vučića zato što se u UN "ogrnuo genocidnom srpskom zastavom".

- Da zaista! Ovo je srpska zastava, zastava pod kojom je živote izgubilo 8.000 ljudi u genocidu u Srebrenici. Time što ju je danas još jednom istakao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon rezolucije GS UN kojom je 11. jul proglašen Međunarodnim danom sećanja i obeležavanja genocida u Srebrenici 1995. godine, poruka ostaje nepromenjena: Srbija ne izražava kajanje zbog tragičnih događaja. Ovakvi postupci su zaista bizarni! - objavio je Kelmendi na Iksu.

Analizom događaja iz 2021. godine dolazimo do veze sa sadašnjom podrškom koju Manojlović dobija od kurtijevaca.

Titula “antivučićevac”, koju su mu tada dali, zadržao je do danas što mu je omogućilo da se još jednom vine u visine Kurtijevih zvezda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru