POLITIČKI DŽUBOKS: Marinika Tepić iznosi bezočne laži

Novosti online

27. 05. 2024. u 19:41

NARODNI poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović reagovao je izjave potpredsednika Đilasove stranke kojima širi mržnju prema Aleksandru Vučiću.

ПОЛИТИЧКИ ЏУБОКС: Мариника Тепић износи безочне лажи

Foto: Printskrin

-Od Nenada Čanka, preko Saše Jankovića, Zorana Živkovića pa sve do Dragana Đilasa, Marinika Tepić je, kao što vidimo, dala sve od sebe kako bi se dokopala vlasti. Bezuspešno. Pokazala je nezabeležen stepen mržnje prema Srbiji i našem narodu, budeći ratne duhove prošlosti svojim insistiranjem da se srpski narod proglasi genocidnim, ali i afirmativnim stavom povodom težnje Aljbina Kurtija da Kosovo postane nezavisna država. Ta politička spodoba zadojena mržnjom prema svemu što je patriotsko i srpsko, danas je nastavila da širi otrovnu mržnju sa jedne od televizija koja viri iz džepa njenog trenutnog političkog sponzora Dragana Đilasa, rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

-Marinika Tepić je danas ponovo uradila ono u čemu joj nema ravnog, a to je širenje mržnje i napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, nazivajući ga „prvim huliganom Srbije“, ali i drugim izrazima koje može da upotrebi samo osoba koja otvoreno i nedvosmisleno radi protiv ove zemlje. Ona, koja je bila kolovođa lažne priče o navodnoj krađi na decembarskim izborima, pa na krilima te laži vukla ostale opozicione cirkuzante po Evropi u potrazi za podrškom od onih koji su se otvoreno deklarisali kao neprijatelji naše zemlje, danas se ponovo služila malicioznim lažima, u pokušaju da sebe i svoju političku opciju predstavi kao jedinu ispravnu. Međutim, Marinika se preračunala, jer još uvek odjekuju njene lažne, namerno fabrikovane afere kojima je pokušavala da uruši državni poredak, ali i tobožnji štrajk glađu kojim je uzaludno pokušala da pobere političku podršku u najsitnijim apoenima, naglasio je Bulatović.

-Ona koja je uvela besčašće na političku scenu i dalje sebi daje za pravo da drži slovo svakome ko ne misli njenom glavom. Gazdarica raspale srpske opozicije još jednom je ponovila laž kako je navodno Aleksandar Vučić bio sateran uz zid i time pokazala da jedino čime barata jesu manipulacije i obmane. Međutim, izgleda da su neki iz opozicije pregrizli Đilasov povodac, pa sada nekrunisana kraljica političke laži i bezobrazluka javno poručuje, kao i njen gazda, da njeni dojučerašnji saborci neće postići ništa na predstojećim junskim izborima. Na sreću, narod jako dobro zna ko je Dragan Đilas i ko je Marinika Tepić i to je glavni razlog zašto će njihova imena uvek doživljavati debakl na kojoj god izbornoj listi da se pojave, jer svako ko je u stanju da zloupotrebljava tragedije i ratove zarad svog političkog profita, biva obeležen kao izdajnik i odbačen od naroda koji zna da je Aleksandar Vučić jedina brana toj bezočnoj ludosti koju predstavljaju Đilas i Marinika Tepić, zaključio je Bulatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOSOVO JE SRBIJA: Španci lupili šamar Albancima na EURO 2024, poslali jaku poruku (VIDEO)