"ON JE POZVAO NA MOJE UBISTVO" Vučić o ispadima Konakovića - Toliko su nervozni zbog rezultata neočekivanog

Novosti onlajn

27. 05. 2024. u 21:27

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gost je TV Hepi u emisiji "Ćirilica".

ОН ЈЕ ПОЗВАО НА МОЈЕ УБИСТВО Вучић о испадима Конаковића - Толико су нервозни због резултата неочекиваног

Elmedin Konaković, Foto Kliks

- Pročitao sam, ja nisam mogao to da gledam - rekao je odgovarajući na pitanje o intervjuu ministra spoljnih poslova BiH, Elmedina Konakovića.

- To oko glavnih junaka je nepotrebno, glavni junak je bila naša zemlja koja je uspela da se suprotstavi pritiscima i koja je uspela da napravi ne samo respektabilan, nego u takvim uslovima gotovo nemoguć rezultat - naveo je predsednik. 

- Ja bih to podelio na 3 dela. Prvi je taj u kojem ste mogli da vidite da je za sve kriv Vučić, što je ok. Druga stvar veoma važna - toliko su nervozni zbog rezultata neočekivanog, da je on sebi dozvolio da danas defakto pozvao na moje ubistvo. On je rekao "Vučić može ogrnut ili neogrnut tom zastavom", ok, smeta mu i zastava Srbije, da dođe u Srebrenicu ili u Ujedinjene nacije. 

- Ja sam u Srebrenici već jednom bio 11. jula. Pognuo sam glavu pred spomenikom, ali ne pred kamenicama i flašama - rekao je predsednik Srbije.

Zahvalio se Konakoviću na pozivu "da bude ubijen".

- Kada nemate za šta drugo da se uhvatite, hvatate se za laž. Hvala mu na pozivu da budem ubijen. Ako se na to odazovem, znajte da je za moje ubistvo kriv Elmedin Konaković - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju