CRNA GORA JE POSTALA BUGARSKI MONTENEGRO: Knežević o glasanju Podgorice u GS UN

Novosti online

27. 05. 2024. u 22:01

MILAN Knežević izjavio je večeras u Ćirilici da bi bio mnogo srećniji da je 191 država bila za Rezoluciju, a da su Srbija i Crna Gora bili zajedno protiv. Ističe da je Crna Gora postala "bugarski Montenegro".

ЦРНА ГОРА ЈЕ ПОСТАЛА БУГАРСКИ МОНТЕНЕГРО: Кнежевић о гласању Подгорице у ГС УН

Foto: Printskrin TV Happy

- Mi smo više puta podnosili rezolucije o Srebrenici nego majke Srebrenice. Ja sam običan predstavnik Srba u Crnoj Gori. Nervira me kad Zvezda izgubi, imam problema sa štitnom žlezdom. Običan sam čovek. Ali kada vidim da neko nasrće na mene i moj narod, moram da dignem glavu - rekao je Knežević.

Izbori u Budvi su pokazali da se izdaja ne isplati, ističe.

- Srpske grupacije su osvojile apsolutnu većinu. Ali, mi ne bi bili Srbi da se oni nisu posvađali - rekao je on.

- Kina ima milijardu i po stanovnika. Rusija može da nas izgori sve za jedan dan da se probudimo ne znam gde - kazao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DOVELI ARENU U ZAGREBU DO USIJANJA: Saša Matić i Milica Pavlović zapevali zajedno - pevač prekinuo odmor da bi gostovao na koncertu (VIDEO)