ČIJI JE SAVO: Manojlović postao heroj Kurtijevih medija jer je protiv Vučića i razvoja Srbije

Novosti online

28. 05. 2024. u 15:32

KANDIDAT za gradonačelnika Beograda ispred pokreta „Kreni-promeni“ Savo Manojlović bio je 2021. godine zvezda albanskih medija kada je izjavio da se rukovodi principima kojima su ga naučili Albanci!

ЧИЈИ ЈЕ САВО: Манојловић постао херој Куртијевих медија јер је против Вучића и развоја Србије

Savo Manojlović / Foto Tanjug

Kada se malo bolje istraži, u pomenutim medijima dolazimo do podatka da je te godine Manojlović predstavljan herojem jer je sa protestima koje je podržavao stao na put razvoju Srbije i naneo joj nemerljivu štetu po pitanju litijuma.

Tada su Kurtijevi mediji sa radošću preneli to što je Savo protestovao protiv napretka svoje zemlje, predstavljajući ga kao čoveka koji protestuje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Printskrin

 

- „Ko je Srbin iz Prištine koji protestuje protiv Vučića?“ i „Ko je Srbin iz Prištine koji organizuje proteste u Srbiji?“ glasili su naslovi u Kurtijevim medijima koji su, zapravo, kruna vesti u kojima je Manojlović predstavljen herojem koji se suprotstavio Vučiću koji je želeo da Srbija napreduje.

Foto: Printskrin

 

Jasno je da su se kurtijevci radovali jer Savo nanosi štetu Srbiji, te su ga zato i načinili zvezdom, jer svako ko je protiv Vučića i Srbije Kurtiju je dobar.

Otuda ne treba da čudi ni skorašnja podrška koja dolazi od Adrijatika Kelmendia, poznatog prištinskog novinara, srbomrsca i jednog od najagresivnijih promotera nezavisnosti Kosova i Metohije, upućena upravo Savu Manojloviću.

Foto: Printskrin

 

Kelmendi kaže za Sava Manojlovića da je principijelni političar koji pokazuje zrelost u raspravama o Kosovu.

(Informer)

BONUS VIDEO: LANSIRANE HAMASOVE RAKETE: Prvi put posle četiri meseca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor