NIJE DOVOLJNO DA STAVITE BEDŽ I KAŽETE "JA SAM BEOGRAD": Šapićeva poruka sa mitinga u Beograd - Grad treba da ima srpskog gradonačelnika

Novosti onlajn

28. 05. 2024. u 18:41

NOSILAC liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" Aleksandar Šapić istakao je na početku obraćanja na mitingu u Beogradu šta je sve urađeno proteklih godina u Beogradu i što je učinilo Beograd gradom u kojem danas gradonačelnik Ljubljane može da govori kako govori, i kojem se turisti dive danas.

НИЈЕ ДОВОЉНО ДА СТАВИТЕ БЕЏ И КАЖЕТЕ ЈА САМ БЕОГРАД: Шапићева порука са митинга у Београд -  Град треба да има српског градоначелника

Foto: printskrin

- Mislim da nekada uz sve kapitalne i infrastrukturne stvari zaboravimo na ljude. Trudio sam se da puno pažnje posvetim brizi o ljudima. Trudili smo se da pomognemo svakome, kada i gde možemo.

- Kada neki kažu da nešto žele ili ne žele, nije dovoljno to samo reći, neophodno je da umete i znate, da budete spremni da se za ljude žrtvujete. Da se nađemo jedni drugima i pomognemo, to je ono što je predsednik Vučić govorio. Nije dovoljno da stavite bedž i kažete "ja sam Beograd". Ne možete da podržavate one koji dele Beograđane, one koji žive u krugu dvojke i one koji žive na obodima našeg grada, to su sve naši Beograđani. Morate da volite sve Beograđane - naglasio je Šapić.

- Time ću da završim, mislim da Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika i srpsku gradsku upravu, jer kad god smo to imali, bili smo dobri svima, braći Bošnjacima, Slovacima, Mađarima, Hrvatima i svima onima koji su živeli u našoj zemlji i dolazili u Beograd - rekao je i pozvao sve da glasaju za listu "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024