IZGUBILI SU DECU U MASAKRU, A OVDE SU JER NE ŽELE DA IZGUBE DRŽAVU: Vučić aplaudirao Saši i Miši iz Dubone, očevima ubijene dece

Novosti online

28. 05. 2024. u 18:54

IZBORNA lista lista „Aleksandar Vučić - Beograd sutra“ organizuje miting danas u 18 časova u Hali sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

ИЗГУБИЛИ СУ ДЕЦУ У МАСАКРУ, А ОВДЕ СУ ЈЕР НЕ ЖЕЛЕ ДА ИЗГУБЕ ДРЖАВУ: Вучић аплаудирао Саши и Миши из Дубоне, очевима убијене деце

Foto: Printskrin

- Večeras su sa nama dvojica ljudi, videli ste ih u crnini, to su ljudi koji su izgubili svoju decu u užasnim napadima u Duboni i Orašju. Sa nama je Miša Todorović, izgubio je sina Dalibora, sa nama je Saša Panić, zlikovac mu je ubio i sina i ćerku, Milana i Kristinu.

- Nadam se da će Saša imati dece u budućnosti, njihovim porodicama i suprugama želim sve najbolje i da izdrže sve. A njih dvojica su ovde iz dva razloga. Jedan manji je da u to vreme kada im se desila ta tragedija, neki od nas su makar malo bili ljudi, neki drugi nisu bili ni malo.

Foto Novosti

- A drugi razlog zbog kojih su ovde, izgubili su decu, ne postoji ništa vrednije što neko može da izgubi, a želeli su da budu ovde zbog države koju neće da izgube i nikome neće da daju. Hvala Mišo i Saša - rekao je Vučić a onda se odmakao od govornice i aplaudirao njima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JEZIVO: Hiljade ustaša došlo na Hrvatska - Italija! I žene, i starci, svi pevaju strašne stihove!